Muovijäte

Kiertotaloutta voi edistää tehokkaasti myös yritystoiminnassa syntypaikkalajittelemalla erilaiset muovit kierrätettäväksi. Muoveja kierrättämällä voi saada aikaan myös kustannussäästöjä. 

Muovijätettä syntyy lähes kaikessa liiketoiminnassa. Teollisuuden sivuvirroissa syntyy ylijäämä- ja hylkymateriaaleja sekä kierrätettävää kalvomuovia. Rakennustyömailla syntyy myös runsaasti esimerkiksi LDPE-muoveja (kiriste-, kutiste- ja suojamuovi) sekä kovia PE-muoveja (sähkö-, vesi- ja salaojaputket). Erityisesti sähkötyö- ja kalustusvaiheissa syntyy runsaasti pakkausmuovijätettä, jota kannattaa mahdollisuuksien mukaan lajitella. Kaupan alalla ja logistiikan varastoissa syntyy erilaatuisia, kierrätyskelpoisia kalvomuoveja, joiden erilliskeräys kannattaa toteuttaa. Muovijätteen syntypaikkalajittelu kannattaa, sillä kierrätyskelpoisella muovilla on runsaasti kysyntää!

Tuemme omalla toiminnallamme kiertotaloutta ja kierrätämme runsaasti erilaisia muovijakeita:

  • Kirkkaat ja värilliset kalvomuovit
  • Kovat muovit
  • Putket
  • Kanisterit ja astiat

Toimitamme tarpeita vastaavat välineet muovijätteen keräykseen sekä mahdollisuuksien mukaan hyödynnämme jo olemassa olevaa asiakkaan keräyskalustoa (paalaimet).

Kiertotaloutta tukemassa

Kierrätyskelpoinen muovi päätyy käsittely-yksiköistämme jatkojalostukseen. Kierrätykseen kelpaamaton muovijäte hyödynnetään muulla tavalla.

Kysy asiantuntijalta

Mikäli tarvitset lisätietoja palvelusta tai haluat pyytää tarjouksen, asiantuntijamme auttavat mielellään.

Valitse kartalta sinua lähinnä oleva toimipisteemme ja ota yhteyttä.

Tarjouspyyntölomake

* pakollinen kenttä