Palvelupäälikkö

PALVELUPÄÄLLIKKÖ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Revisol on vuonna 1981 perustettu valtakunnallinen kiertotalouden asiantuntija ja kehittäjä. Keräämme ja käsittelemme yrityksien jätemateriaalin sekä huolehdimme niiden kierrätyksen hyöty- tai energiakäyttöön. Asiakkaamme toimivat muun muassa teollisuuden, rakentamisen, purkamisen, kaupan, isännöinnin ja maatalouden toimialoilla. Meille on erityisen tärkeää, että jätehuolto toimii sujuvasti ja asiakas voi keskittyä täysin omaan liiketoimintaansa. Hyvin hoidettu jätehuolto luo positiivista kuvaa asiakkaan toiminnasta ja on myös yritykselle hyvä käyntikortti. Tällä hetkellä palvelemme Seinäjoen, Vaasan, Tampereen, Kaskisten ja Kuopion alueilla. Jatkuva kehittäminen, intohimo omaan tekemiseen ja huoli huomisesta ohjaavat toimintaamme päivittäin. Meidän kanssamme jätehuolto on mutkatonta ja vastuullista.

Kiinnostaako työskentely ihmisten ja kiertotalouden parissa?

Haemme määrätietoista palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen osaksi innovatiivista kiertotalouden edelläkävijä organisaatiotamme.

Etsimämme palvelupäällikkö toimii osana johtoryhmää. Palvelupäällikkönä toimit Ilmajoen käsittely-yksikkömme henkilökunnan esimiehenä. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi asiakaspalvelu ja tiivis yhteistyö myynnin asiantuntijoiden kanssa. Toimit myös työturvallisuusasioiden, laadun varmistamisen sekä ympäristöasioiden parissa yhteistyössä muun organisaation tuella. Työtehtäväsi sisältää monipuolista yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Ilmajoella Laskunmäellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa pääset toimimaan esimiestehtävissä ja kehittämään omia sidosryhmä-, asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi, sekä kehittämään yritystoimintaa osana Revisolin johtoryhmän toimintaa. Pääset työssä toimimaan osana nykyaikaista ja alansa edelläkäyvää organisaatiota.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, kiinnostusta ja palvelualttiutta edellämainittuihin työtehtäviin. Tehtävä edellyttää hyvää Suomen ja Englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi. Toivomme sinulla olevan myös hyvä jäte- ja ympäristötoimialan tuntemus sekä alalle soveltuva koulutus.

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi ja kuulemme sinusta tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkömme Timo Antila, puh. 044 475 7030. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen revisol@revisol.fi tai täytä alla oleva hakulomake viimeistään 5.6.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea. Työn alkamisajankohta sovittavan aikataulun mukaisesti.

*pakollinen kenttä

Revisol on vuonna 1981 perustettu valtakunnallinen kiertotalouden asiantuntija ja kehittäjä. Keräämme ja käsittelemme yrityksien jätemateriaalin sekä huolehdimme niiden kierrätyksen hyöty- tai energiakäyttöön. Asiakkaamme toimivat muun muassa teollisuuden, rakentamisen, purkamisen, kaupan, isännöinnin ja maatalouden toimialoilla. Meille on erityisen tärkeää, että jätehuolto toimii sujuvasti ja asiakas voi keskittyä täysin omaan liiketoimintaansa. Hyvin hoidettu jätehuolto luo positiivista kuvaa asiakkaan toiminnasta ja on myös yritykselle hyvä käyntikortti.

Tarjouspyyntölomake

* pakollinen kenttä