Unkarin valtiovieraat tutustuivat kiertotalouden huippuosaamiseen Revisolilla

Marraskuun lopulla Revisol Oy sai vieraita Unkarista. Vierailun keskeisenä teemana oli jätteiden, erityisesti rakennusjätteiden, kierrätys ja siihen liittyvien hyvien käytäntöjen kartoittaminen. Tavoitteena oli tuoda Unkarin ja Suomen ympäristö- ja kiertotalousalojen asiantuntijat yhteen, jotta voitaisiin jakaa tietoa ja löytää yhteisiä ratkaisuja kestävän kehityksen edistämiseksi.

Vierailun kohokohtana toimi tutustuminen Revisol Oy:n Nokian käsittely-yksikköön, jossa Unkarin ympäristöstä ja kiertotaloudesta vastaava valtiosihteeri Anikó Raisz, Unkarin suurlähettiläs Klára Breuer ja Unkarin suurlähetystön ulkomaankauppa-attasea Róbert Kovács saivat ensikäden kokemuksen suomalaisesta jätehuollosta ja kiertotalouden liiketoiminnasta. Revisol valikoitui vierailukohteeksi, sillä se edustaa ECO3-alueen kiertotalouden huippuosaamista sekä innovatiivisen lähestymistavan vuoksi.

Vierailu tarjosi arvokkaan tilaisuuden käydä avointa keskustelua ja tutustua Suomen jätehuollon käytäntöihin, lainsäädäntöön ja suomalaisten yritysten väliseen yhteistyöhön kiertotalouden edistämiseksi. Unkarin vierailijat ilmaisivat kiitollisuutensa Revisolin vieraanvaraisuudesta ja olivat vaikuttuneita siitä, miten suomalainen edelläkävijäyritys hallinnoi jätehuollon prosessin noudoista ja logistiikasta aina jätteen käsittelyyn asti.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Joensuun toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kaskisen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kuopion toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Vaasan toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Nokian toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Seinäjoen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Tarjouspyyntölomake

* pakollinen kenttä