Yritys

Revisol – Innovatiivinen kiertotalouden kehittäjä

Kierrätämme yritysten tuotannossa syntyviä sivutuotevirtoja ja jätteitä, kuten puu-, rakennus- ja energiajätettä. Revisol toimii luotettavana yhteistyökumppanina niin yksityisille ja julkisella sektorilla toimiville yrityksille kuin jätehuollon parissa toimiville organisaatioille.

Päätoimipaikkamme on Seinäjoen talousalueella, ja toimimme myös Vaasan, Tampereen ja Kuopion talousalueilla.

Ketterä toiminta

Oman tuotekehityksemme ja laitekokonaisuuksien valmistamisen ansiosta voimme vastata asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin joustavasti, kustannustehokkaasti ja nopeallakin aikataululla. Näin pienemmillekin massoille voidaan rakentaa laitekokonaisuuksia, joiden ostaminen suurilta valmistajilta ei olisi kustannustehokasta.

Oma logistiikka

Materiaalit kuljetetaan omalla kalustollamme, joten voimme vaikuttaa merkittävästi logistiikan tehokkuuteen, kilometrimääriin ja ekologisuuteen. Tarpeen vaatiessa hyödynnämme myös yhteistyökumppaneidemme kalustoa, mikä antaa resursseillemme lisää joustavuutta ja parantaa kykyämme palvella asiakkaitamme.

Laaja verkosto

Materiaalit kiertävät yhteiskunnan hyötykäytössä mahdollisimman tehokkaasti ja pitkään. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää sivutuotevirtoja sekä kasvatamme verkostoamme, jotta löydämme oikeat tekijät jokaiselle potentiaaliselle tuotteelle. Mitä useampi toimija tekee yhteistyötä, sitä harvempi tavara jää nurkkiin lojumaan.

Jatkuvaa toiminnan kehittämistä

Pidämme huolta, että taloutemme on kunnossa ja voimme keskittyä toiminnan kehittämiseen ja investointeihin. Tavoittelemme voimakasta kasvua kaikilla yritystoimintamme osa-alueilla.

Kehitämme alan ratkaisuja

Etsimme jatkuvasti uusia keinoja ja teknisiä ratkaisuja tehdä asiat paremmin. Innovoimalla ja investoimalla uusiin ratkaisuihin ja palvelumalleihin löydämme myös uusia keinoja kasvattaa liikevaihtoamme ja rooliamme alan toimijoiden joukossa.

 

Työnantajana

Haluamme tuoda alalle myös pehmeyttä ja inhimillisyyttä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla heille miellyttävän työympäristön ja heille sopivia tapoja työskennellä. Haluamme pitää parhaat tekijät meillä.

Huolehdimme ympäristöstä

Materiaalien kiertäminen yhteiskunnan hyötykäytössä on toimintamme ydin. Kehitämme koko tuotantoketjuamme aina jätteiden vastaanotosta lopputuotteiden kuljetukseen saakka siten, että toimintamme olisi ympäristön kannalta mahdollisimman kestävää.