Revisol Oy laajentaa Joensuuhun

Joensuun kiertotalousyritysten joukko täydentyy uudella yrityksellä, kun Revisol Oy, yritysten tuotannossa syntyviä sivutuotevirtoja ja jätteitä kierrättävä yritys käynnistää toiminnan Joensuussa tulevan kesän aikana. Revisolin päätoimipaikka on Seinäjoki ja se toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla.

– Päätimme laajentaa toimintaamme Joensuun seudulle koska Joensuu tarjosi yrityksellemme hyvät kasvumahdollisuudet, kertoo toimitusjohtaja Janne Haavisto.

– Joensuun seudulta löytyy meidän palvelusektorillemme hyvä yhteistyöverkosto ja toivomme pääsevämme liiketoiminnan käynnistämisessä nopeasti liikkeelle. Business Joensuun ja Joensuun kaupungin palvelu on ollut meille ensiarvoisen tärkeä ja iso apu. Olemme voineet edetä nopeammin esim. tontti- ja lupa-asioissa, ja yhteydet alueen keskeisiin toimijoihin ovat järjestyneet luontevasti.

Business Joensuu palvelee Joensuuhun investoivaa ja sijoittuvaa yritystä sen sijoittumisen kaikissa eri vaiheissa yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

– Haluamme tarjota yrityksille kaikki sen sijoittumiseen tarvitsemat palvelut yhdestä paikasta ja tehdä näin sijoittumisesta yritykselle mahdollisimman nopeaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa ja autamme yritystä esimerkiksi tonttiin ja toimitilaan, rahoitukseen, työvoimaan sekä rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä, toteaa Business Joensuun palvelujohtaja Pauliina Pikkujämsä.

Joensuun kaupungilla on laaja valikoima tontteja ja korttelialueita yritysten tarpeisiin ja sopiva tontti Revisolille löytyi Marjalan yritysalueelta, joka on yksi Joensuun kasvavista yritysalueista Papinkankaan ja Greenparkin lisäksi. Marjalan yritysalue valikoitui yrityksen toimintaan hyvien liikenneyhteyksien ja tontin laajentumismahdollisuuksien vuoksi.

– Revisol Oy:n sijoittuminen Joensuuhun on ollut hyvän yhteystyön tulos Revisolin, Business Joensuun ja Joensuun kaupungin kesken, kertoo Joensuun kaupungin tonttipäällikkö Sanna Alenius.

– Revisol on hieno lisä alueemme kiertotalouteen keskittyviin yrityksiin, iloitsee yritysasiantuntija Veikko Tahvanainen Business Joensuusta.

– Kiertotalous on ratkaisu globaaliin resurssiniukkuuteen. Uudenlaiset liiketoimintamallit sekä teknologia tarjoavat mahdollisuuden kestävälle kasvulle. Kiertotalousajattelu on pitkällä suomalaisessa teollisuudessa. Prosessit suunnitellaan siten, että hukkaa ei synny. Tuotteet ja materiaalit sekä niiden arvo säilyvät tai jopa kasvavat kierrossa.

Lisätietoja:
Janne Haavisto, Revisol Oy, toimitusjohtaja, p. 040 723 3483
Pauliina Pikkujämsä, Business Joensuu Oy, palvelujohtaja, p. 040 743 4362
Sanna Alenius, Joensuun kaupunki, tonttipäällikkö, p. 050 553 0406

Revisol Oy on innovatiivinen kiertotalouden kehittäjä, joka kierrättää yritysten tuotannossa syntyviä sivutuotevirtoja ja jätteitä, kuten puu-, rakennus- ja energiajätettä. Revisol toimii luotettavana yhteistyökumppanina niin yksityisille ja julkisella sektorilla toimiville yrityksille kuin jätehuollon parissa toimiville organisaatioille ja tarjoaa hyötyjätteissä keräyslavat, puristimet ja tyhjennykset. Yrityksen päätoimipaikka on Seinäjoen talousalueella, ja se toimii myös Vaasan, Tampereen ja Kuopion talousalueilla. Lisäksi Revisol on yksi Kaskisten sataman satamaoperaattoreista.

Business Joensuu Oy auttaa asiakkaita investoinneissa ja sijoittumisessa Joensuun alueelle, yritysten käynnistämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä. Lisäksi se tarjoaa Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita, joita hyödyntää päivittäin 120 organisaatiota ja 2000 ihmistä. Business Joensuu tuottaa myös toimintaympäristön kehityspalveluita.

Julkaistu myös: https://www.businessjoensuu.fi/ajankohtaista/kiertotalousalalla-toimiva-revisol-oy-laajentaa-joensuuhun/

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Joensuun toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kaskisen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kuopion toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Vaasan toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Nokian toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Seinäjoen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Tarjouspyyntölomake

* pakollinen kenttä