Sähköinen asiointi

REVISOL PALVELEE MONIKANAVAISESTI

Revisolin tavoitteena on pystyä tarjoamaan palvelua, joka vastaa asiakkaiden erilaisiin ja ajan myötä muuttuviin tarpeisiin. Tästä syystä perinteisien palvelukanaviemme lisäksi olemme lisänneet valikoimaamme sähköisen asiointikanavan OmaRevisolin, joka mahdollistaa muun muassa yhä vaivattomamman tyhjennyksen tilauksen mihin vuorokaudenaikaan tahansa. OmaRevisol toimii selainpohjaisesti, joten sitä voi hyödyntää niin tietokoneella kuin puhelimellakin, vaikka suoraan työmaalta.

Sähköisen asioinnin lisäksi tilaukset onnistuvat edelleen vanhoilla tutuilla kanavilla. Meitä voit kontaktoida jatkossakin soittamalla, sähköpostilla tai verkkosivujen lomakkeen kautta.

Raportointipalvelu osa sähköistä kokonaisuutta

OmaRevisol tuo uutena ominaisuutena tyhjennystilauksen lisäksi raportointityökalun asiakkaidemme käyttöön. Raportointityökalussa on tallennettu vuoden 2021 alusta alkaen tiedot muun muassa tilauksista, jätteen painoista ja eri jätejakeiden määristä. Työkalusta on helppo saada dokumentit asiakkaan omaan käyttöön, mutta myös viranomaistahoille tarvittavien raporttien muodostaminen onnistuu mutkattomasti.

Raporttien lisäksi OmaRevisolissa säilyvät kätevästi yhdessä paikassa asiakkaan kanssa tehdyt sopimukset ja muut tärkeät tiedot sekä tiedostot. Asiakkaan ei siis ole välttämätöntä tallentaa näitä erikseen itselleen tai tarpeen ilmaantuessa lähteä etsimään arkistojen kätköistä, vaan kaikki on kootusti yhdessä paikassa selkeästi dokumentoituina.

Käyttöönotto ilmaista ja vaivatonta

Sähköisen asiointipalvelun käyttöönotto on sopimusasiakkaillemme täysin veloituksetonta. Seuraamalla muutamaa helppoa vaihetta, saat yrityksenne käyttöön sähköisen palvelun, jota jokainen työntekijä pystyy käyttämään puhelimella tai tietokoneellaan:

  1. Lähetä pyyntö asiakastilin perustamisesta alla olevan lomakkeen kautta.
  2. Asiakasvastaava aktivoi asiakkuudellenne tilin, ottaa tarvittaessa teihin yhteyttä käyttöoikeuksien tarkentamiseen liittyen ja toimittaa kirjautumistiedot teille
  3. Tämän jälkeen OmaRevisol on valmis otettavaksi käyttöön tunnuksillanne.

Tilauksia ja muitakin yhteydenottoja pystyt jatkossakin tekemään myös niin sähköpostilla, verkkosivujemme lomakkeella tai puhelimitse. Kaikki tarvittavat tiedot löydät verkkosivuiltamme.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Joensuun toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kaskisen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kuopion toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Vaasan toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Nokian toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Seinäjoen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Tarjouspyyntölomake

* pakollinen kenttä