Revisol Oy laajentaa palveluitaan ja toimialuettaan Tuhouskeskus Arsilppu Oy:n tuhousliiketoiminnan ostolla 1.2.2024

Vastuullisen jätehuollon ja kiertotalouden edelläkävijäyritys Revisol Oy täydentää palvelutarjontaansa ja laajentaa toimialuettaan ostamalla Arsilppu Oy:n liiketoiminnan. Toiminta siirtyy Revisolille 1. helmikuuta.

Liiketoimintakaupan kohteena oleva Arsilppu Oy on vuodesta 1988 toiminut keskisuomalainen perheyritys, joka on erikoistunut tietoturvamateriaalin tuhoamiseen.
– Haluamme kiittää asiakkaitamme tuesta ja luottamuksesta vuosien varrella. Olemme tyytyväisiä, että Revisol jatkaa toimintaamme tulevaisuudessa. Uskomme, että Revisol pystyy tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja kattavampia palveluita, Arsilpun toimitusjohtaja Kari Rutanen toteaa.

Liiketoimintakaupan myötä Arsilpun asiakkuudet siirtyvät Revisolille. Kauppa astuu voimaan 1.2.2024, eikä se vaadi asiakkailta toimenpiteitä.
– Toimintamalli ja sopimukset säilyvät ennallaan, mikä takaa sujuvan siirtymän ja jatkuvuuden palveluissamme, toteaa Revisolin Seinäjoen toimipisteen aluevastaava Rami Alkula.

Toiminta Keski-Suomessa jatkuu Leppävedellä samalla paikalla, mikä varmistaa palveluiden jatkuvuuden ja saatavuuden alueen asiakkaille.

Revisolin muut käsittely-yksiköt sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa, Kaskisissa, Nokialla, Kuopiossa ja Joensuussa.
– Olemme tarjonneet tietoturvamateriaalin tuhouspalveluita jo lokakuusta 2022 lähtien. Tämän liiketoimintakaupan myötä voimme palvella asiakkaitamme entistä laajemmin, erityisesti Keski-Suomen alueella, Alkula jatkaa.

Lisätiedot:
Rami Alkula
Aluevastaava, Revisol
puh. 040 6757 001
rami.alkula@revisol.fi

Tilaukset:
arkistontuhous@revisol.fi
puh. 044 4757 000

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Joensuun toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kaskisen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kuopion toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Vaasan toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Nokian toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Seinäjoen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Tarjouspyyntölomake

* pakollinen kenttä