Revisolin talkoolava apuna Kerrostaloyhtiön siivousurakassa

Revisol Oy järjesti viime keväänä talkoolava-arvonnan, jossa osallistujien kesken arvottiin 1 kpl talkoolavapaketteja. Arpaonni suosi tamperelaista taloyhtiötä, taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan Rami Itvolan voittaessa arvonnan.

Itvola kertoi kuulleensa arvonnasta eräältä taloyhtiön hallituksen jäseneltä ja sanoi osallistuneensa arvontaan toiveissaan voittaa helpotusta taloyhtiön siivouksiin.

”Ajattelin jos sattuisi vaikka tuuri käymään ja voittaisikin”, Itvola naurahtaa.

Itvolalle Revisol ja sen palvelut eivät olleet ennestään tuttuja, sillä alueen taloyhtiöiden jätehuoltoa hoitaa toinen toimija, eikä yritysjätehuollon toimijat varsinaisesti muutenkaan olleet hänelle tuttuja. Mielenkiintoa ja tarvetta talkoolavapalvelua kohtaan kuitenkin löytyi, ja arvontavoiton myötä hän ja taloyhtiö pääsivät tutustumaan Revisoliin ja talkoolavapalveluun.

Kohteena oli juuri 70-vuotta täyttänyt kerrostaloyhtiö. Taloyhtiössä on paljon vuokralaisia, ja vuosien varrelle on mahtunut runsaasti muuttoliikennettä. Itvolan kertoman mukaan muuttojen yhteydessä, erityisesti poismuuttojen yhteydessä, roskakatokseen ja yleisiin tiloihin kertyy muuttajien jälkeen jätettyjä tavaroita. Näistä tavaroista ja muista vuosien saatossa kertyneistä romuista pyrittiin talkoolavan avulla pääsemään eroon.

”Lavapaketin varaus ja toimitus sujui hyvin vain reilu viikonkin varoajalla. Lava oli käytössä viikonlopun yli – se toimitettiin perjantaina ja noudettiin maanantaina”, Itvola kertoo. ”Asukkaita tiedotimme noin viikkoa ennen lavan toimitusta, jotta myös asukkaat pystyivät tyhjäämään omia varastojaan. Noin 80 % kaikista romuista saatiin siivottua viikonlopun aikana”, Itvola jatkaa. Itvolan mukaan kaikki tarpeeton romu, jonka talkoolavalle sai laittaa, saatiin siivottua, vaikka viikonlopun sääolosuhteet verottivat toimintaa. Heillä oli nimittäin tarkoitus talkoilla suuremminkin, mutta myrskyisän sään vuoksi talkoilu painottui yleisten tilojen ja asukkaiden varastojen siivoukseen.

Erityisesti Revisolin talkoolavan mukana tulleista lajitteluohjeista tuli positiivista palautetta. ”Meidät yllätti se, että lavalle sai laittaa melkein kaikkea. Ohjeistus oli hyvä, siitä oli helppo katsoa mitä saa laittaa ja mitä ei”, Itvola korostaa. ”Lavalla oli myös oma keräysastia SER jätteelle, se tuli kyllä todella täyteen”, Itvola huomauttaa.

”Talkoolavan suurin etu on sen helppous, kaikki toimi niin kuin piti ja helpotti kun ei tarvinnut kärräillä romuja ympäriinsä”, Itvola mainitsee. ”Kaiken kaikkiaan talkoolavapalvelu oli hyvä. Nyt kun Revisolin palvelut ja toimintatavan tietää niin varmasti käytetään toisenkin”, Itvola päättää.

Revisol hoitaa sen mitä sinä et tarvitse

Revisolin talkoolava on helppo valinta talkoissa syntyvien materiaalien keräämiseen siististi yhteen paikkaan. Talkoolavat soveltuvat myös moniin muihin erilaisiin projekteihin, kuten esimerkiksi remontteihin, varaston siivouksiin tai kuolinpesien tyhjennyksiin. Lavojen monipuolisuus tekee niistä monikäyttöisen ratkaisun yksityisille ja yhtiöille. Talkoolavapalvelussa valittavissa on lavoja, jotka parhaiten vastaavat tarvetta. Revisolin jätehuollon asiantuntijat auttavat oikean lavan valinnassa ja muissa jätehuoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Talkoolavan käytöllä voidaan minimoida tarpeettomien kuljetusten määrää ja optimoida jätteiden käsittelyä. Oikein käytettynä talkoolava auttaa erottamaan kierrätyskelpoisen jätteen muusta jätteestä, mikä tukee ympäristövastuullista toimintaa ja auttaa vähentämään jätteenpolttoa ja kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Joensuun toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kaskisen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Kuopion toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Vaasan toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Nokian toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous Seinäjoen toimipisteeltä

*pakollinen kenttä

Tarjouspyyntölomake

* pakollinen kenttä